Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски: Войната в Украйна е точно толкова лоша, колкото и Втората световна


Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога прикани датския народ да си спомни за нацистката окупация и по какъв начин той се е освободил с помощта на това, че нацистите са изгубили Втората международна война. Той съобщи това на събития в Копенхаген и Орхус, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4989
По това време хората са чествали и са се надявали, че тази жестока война ще бъде последната, сподели Зеленски, който се включи в двете прояви по видеовръзка. Но войната се е завърнала с съветската инвазия в Украйна, която по думите му е тъкмо толкоз жестока, колкото и тази, годишнината от чийто край се отбелязва всеки май.

Близо 1000 ракети са били употребявани против украинците, множеството от които са блъснали цивилен обекти като детски градини, учебни заведения и университети, сподели той.

" Окупаторите към този момент са умъртвили 220 деца, само че не знаем каква е обстановката в окупираните територии ", съобщи Зеленски. " Руската страна не е подготвена да спре войната. Те мечтаят за завладяването на Украйна и други европейски страни. Те към момента мечтаят свободата в Европа да изчезне ", сподели той.

На 4 май датчаните означават освобождението си от немската окупация. На този ден през 1945 година е оповестено по радиото, че немските войски в Дания са се предали.

Във възпоменателните събития в двата най-големи датски града се включиха доста хора. Те носеха факли и показаха взаимност с Украйна. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР